İşe bir "ara" vermek için birçok neden vardır; ileri eğitim, aile, sağlık ya da seyahat gibi...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

İşe bir "ara" vermek için birçok neden vardır; ileri eğitim, aile, sağlık ya da seyahat gibi. Buna hazır mısınız? ZOLLER ile, listenizden birden çok nesneyi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Takım verilerinin organizasyonu, ön ayar ve ölçüm cihazları için bir personelin görevlendirilmesi, dokümantasyon, ZOLLER, tatilde olsanız bile yokluğunuzu aratmıyor.

Uçakla seyahat ediyorsanız, ZOLLER'in AVIATION teknolojisinin sizi nasıl sağlam bir şekilde karaya ayak bastıracağını öğrenmek için güncel kullanıcı raporumuzu okuyun.

Keyifli okumalar. Stressiz bir "ara" için tüm iyi dileklerimiz sizinle.

Keyifle okumanızı dileriz.


Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi
 

Etkinlikler & Fuarlar:
14 - 19 Ekim 2014:
MAKTEK 2014
Istanbul
 
Tool Management
Takım verileri organize edildi mi?

Yeterli işletimsel takım stokunuz var mı? Tüm takımlar olması gereken yerlerinde mi? Evet! TMS Tool Management Solutions ile, CAD/CAM siparişi ile başlayan takım verileri, imha ya da keskinleştirme yoluyla ölçüm sıkı kontrol altında. YENİ: hemen etki ederek, geçerli yazılım sürümü 1.14 depolama amaçları için azaltılmış fonksiyonel kapsam ile basitleştirilmiş bir ara yüz sunuyor. Fazla deneyim gerektirmeden her çalışanın envanterden takım eklemesine/silmesine olanak veriyor. Sadece birkaç klik ile, kullanıcıya özgü envanter gönderimleri tamamlanabilir. Daha önce olduğu gibi, stoktan sorumlu kişi, envanterin detaylı bir görünümünü sağlayabilir ve tam kapsamlı fonksiyonları kullanabilir.
Presetting & measuring
Ön ayar ve ölçüm cihazları için düzenleme yardımı mı lazım?

Boş periyotlarda ön ayar ve ölçüm işleri ile kim ilgileniyor? Yardımcılar eğitimden geçti mi? Evet! Sezgisel »pilot« görüntü işleme teknolojisi, tüm çalışanların geniş kapsamda eğitimden geçmeden ön ayar ve ölçüm işlerini gerçekleştirmelerine olanak veriyor. Grafik kullanıcı ara yüzü, açıklama gerektirmeyecek kadar basittir ve kullanıcılara 'Poka Yoke" ilkesini kullanarak uygulamada rehberlik eder. Herhangi bir soru olması durumunda, Yardım fonksiyonu kullanılabilir. Dokun ve Kaydır fonksiyonu sayesinde, yeni, modern »pilot 2 mT« dokunmatik ekran teknolojisinin kullanımı oldukça kolaydır.
 
Inspection & measuring
Tüm ölçüm sonuçları kontrol altında mı?

Her şey plana uygun ilerliyor mu, her şey yolunda mı? Döndürüldükten sonra da hala herhangi bir tolerans sapmasına rastlanabilir mi? Evet! Özellikle ölçüm sonuçları olmak üzere tüm sonuçlar belgelendirilmiştir. Ölçüm değer geçmişi ve denetim protokolleri kullanılarak, her şey süresiz olarak doğrulanabilir. DIN 3968 ile uyumlu kapsamlı ölçümler ya da taşlama çarkı ölçümleri bile sorunsuz bir şekilde belgelendirilebilir. ZOLLER %100 belgelendirme garantisi veriyor ve gönül rahatlığıyla tatile çıkmanızı sağlıyor.
 
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet«
       

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

ZOLLER videolarını buradan seyredin: www.youtube.com/zollertv

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.