Üretiminiz için verimlilik artırıcı


Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız
 
Sayın ,

Stoklarınıza erişim şeklinizi optimize ederek takımlarınızdan en iyi şekilde yararlanın. Böylece takım stoklarınızı iyileştirir ve sarf malzeme/takım alımında şeffaflık  sağlarsınız.

Masraflarınızı radikal şekilde düşürerek üretiminizden en iyi şekilde yararlanın. Kullanıcı raporları altında, SIM Automation GmbH'nin tanıttığı ZOLLER takım yönetiminin nasıl büyük tasarruf sağladığını okuyun.

Ayrıca makine çalışma sürelerini maksimize ederek makinelerinizi tam randımanlı bir şekilde kullanın! ZOLLER Takım Ön Ayar ve Ölçüm Cihazları sadece dikey değil torna takımlarınızın da ölçümlerini yapar.

Keyifle okumanız dileğiyle.




Bu bağlamda hepinizi saygı ile selamlarız


Mustafa Kemal KAYNAKCI
Genel Müdür

Akıllı depolama kabinleri ile tam takım kontrolü
 
Takım ve sarf malzemelerinizi dolaptan hiç aramadan alabiliyorsanız, bu size oldukça fazla zaman kazandırır. Ayrıca yer tasarrufu sağlar. Zira her bir takımın nerede olduğunu bilirseniz, depolamada kayıp olmaz ve gereksiz sarf malzemesi/takım stoğu da oluşmaz. Bu da masraflarınızı düşürür.  ZOLLER akıllı kabin, dolap ve depolama sistemleri ile sadece her bir parçanın depolamadaki yeri belirli olmakla kalmaz, ayrıca yazılım içinde grafik olarak gösterilir ve yanan LED'ler de kullanıcıya istenen takıma giden yolu gösterir.
 
► Şimdi bir depolama çözümü bulun
Kullanıcı raporu: Takım yönetimi sayesinde büyük tasarruf
 
ZOLLER TMS Toolmanagement Solutions (Takım Yönetimi Çözümleri)'ni seçen Heilbad Heiligenstadt'da yerleşik özel makine üreticisi SIM Automation GmbH geçtiğimiz yıl altı haneli bir tasarruf gerçekleştirebilmiştir. ZOLLER takım yönetiminin dijital iş dünyasının önemli bir bileşeni olarak kullanımı, SIM'e en farklı makine ve yazılım üreticilerinin entegrasyonunu oluşturma imkanı sağlamıştır. CAM-System SolidCAM, Hänel-Lift ve ERP-System AMS için geliştirilmiş arayüzler süreç zinciri içinde büyük bir şeffaflık ve maliyet kontrolünde de önemli ölçüde iyileşme sağlamıştır. Böylece önemli ölçüde daha düşük tedarik ve takım masrafları için gerekli ön koşulları oluşturmuştur.
 
► Şimdi başarı hikayelerini okuyun
Zamana paralel olarak takımları ayarlama
 
Sadece mükemmel şekilde ayarlanmış takımlar istenen üretim kalitesine ve takım kullanım sürelerine ulaşmayı sağlar. Takımlar makinenin dışında ve zamana paralel olarak önceden ayarlanabilirse, makinelerinizin duraklama süreleri azalır. Bu da daha yüksek bir verim anlamına gelir. Hatta tornalama takımlarında dahi ZOLLER ayar ve ölçüm cihazı »hyperion« ile uç yüksekliği ve tornalama merkezi açısından mükemmel şekilde ayarlanabilir ve ölçülebilir.
 
► Şimdi »hyperion«'u keşfedin
ZOLLER Solutions – Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion 450«

»hyperion«

»roboSet/venturion«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
► Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

ZOLLER Ölçüm Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. ■ Alaaddinbey Mahallesi 631. Sokak No: 3/C ■ 16120 Nilüfer/Bursa ■ Tel.: 0090 224 443 66 62 - 68 ■ Fax: 0090 224 443 66 64 ■ www.zoller-tr.com

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.