Dijitalleşme, birbiriyle bağlantılı olan, süreci güvenli üretimi sağlar...

Sollte diese Mail nicht korrekt dargestellt werden, klicken Sie hier.
 
 
Sayın ,

Dijitalleşme, birbiriyle bağlantılı olan, süreci güvenli üretimi sağlar –  ve  ZOLLER ile sandığınızdan daha kolay gerçekleştirilebilir.

İsterseniz Akıllı Fabrika (Smart Factory) için EMO’da tanıttığımız güncel ürün seçeneklerimizden uygun cihazı seçebilirsiniz. Veya mevcut ZOLLER cihazınızı bize vereceğiniz talimatla yeniden donatabiliriz – çünkü ZOLLER ürünlerinde, hangi yıldan gelirse gelsin,  her zaman geleceğe yönelik bir bağlantı dahil edilmiştir.

Hangi  ZOLLER cihazını kullanırsanız kullanın – verimsiz kalan zamanları azaltmanın, üretim kapasitelerini yükseltmenin ve takımdan tasarrufun ne kadar kolay olacağını ► “İyi parçayı daha hızlı elde etmek” uygulama videosunda bulabilirsiniz.


Bu bağlamda hepinizi saygı ile selamlıyoruz

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

 
Kalitenin her zaman geleceği vardır
 
ZOLLER ürünleri uzun ömürlülüğün ve güvenirliliğin simgesidir. Yüksek kaliteli marka ürünlerinin kullanımı sayesinde yenilenen  ZOLLER cihazları, işte bu nedenle yeni bir cihaz alternatifidir. Ve yeni donanımla dijitalleştirilmiş üretime de hazırdır: Örneğin yazılım güncellemeleriyle, takım kontrollerinin yapılması için ek ölçüm programları veya opsiyonları ile. Üretiminizin gereksinimi için en uygun çözüm yolunu sorun bize!
 
► Şimdi Upgrade opsiyonlarını sor!
Bir »smile« ile geleceğe
 
Henüz bir ZOLLER cihazı olmayanlara veya ikincil bir cihaza yatırım yapmak isteyen herkes için iyi bir haber: Şimdi »smile« var – güvenli ve hızlı üretim optimizasyonunu inanılmaz şekilde kolaylaştıran ayarlama ve ölçüm cihazı: Nasıl mı çalışıyor? Takımları ayarlayın, makineye yerleştirin, verileri girin ve talaşlar uçuşmaya başlasın. Makine kontrol birimine takım verilerinin doğrudan aktarılması sayesinde, pürüzsüz iş akışları ve kayıt altına alınan hassasiyet sağlanır. Ayrıca geleceğin getireceği zorlukları bir »smile« ile rahat bir şekilde karşılamanızı sağlayacaktır.
 
► Daha fazla bilgi!
Gelecek elbette gelecek. Emin olabilirsiniz.
 
Güvenebilirsiniz: ZOLLER cihazları »smile«, »venturion«, »pomBasic« ve »pomBasicMicro«, IEC Standard (IEC 61010-1) uyarınca UL/CSA 61010-1 ve CB sertifikalarına sahiptir. Peki sizin kazancınız nedir? Test ve elektrik ve mekanik test güvenliğinin kanıtlanabilirliği ve ayrıca kontrollü bir üretim. ZOLLER cihazlarının yalnızca milyonlarca memnun müşteride değil aynı zamanda harici test kuruluşlarında da hakkını verdiğini bilmek.
Connected to the Future EMO 2017
 
Geleceğe yön veren, uluslararası pazarın vitrini – EMO. 2017’de de üretim elemanlarının kendi aralarındaki süreç güvenliği bağlantılarının sağlanması, her zamankinden daha önemli olmuştur. Bu anlamda ZOLLER bu yılki EMO fuarında, 420 metrekare alanda tüm üretim süreçlerinden kesintisiz takım verisi akışına ve yüksek otomasyon derecelerine olanak sağlayan Akıllı Fabrika çözümlerini (Smart Factory Solutions) tanıtmıştır.
Akıllı fabrikayı tekrar tecrübe etmek ister misiniz? Buradan cep telefonunuz için ► ZOLLER-VR-App uygulamasını indirebilirsiniz!
 
► ZOLLER-VR-App
İyi parçayı daha hızlı elde etmek
 
GDS Präzisionszerspanungs GmbH şirketinin genel müdürü Dietmar Dürr “ZOLLER’in yazılım çözümlerine yatırım yapılması ve ortakların sayesinde üretim kapasitelerimizi önemli ölçüde artırdık ve takımlardan tasarruf edebildik”, dedi. Videoda, donanım süreleri ve arama süreleri gibi verimsiz geçen zamanları azaltmanın ne kadar kolay olduğunu ve optimum süreç işleyişinin sağlanmasını izleyin.
 
► Uygulama videosuna git
Solutions – Her şey tek bir elden Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.