Lesen Sie in diesem Newsletter, wie Sie Rüst- und Werkzeugstandzeiten optimieren, Maschinenstillstand vermeiden und die Prozesssicherheit auf dem Weg an die Maschine erhöhen

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın ,

Başarı bir konum alma meselesidir ve »smile« ile güvenli taraftasınız. Bu bültende »smile« ile hassasiyet konusuna uzun vadede neden güvenebileceğinizi ve makineye giden yolda proses güvenliğinizi nasıl artıracağınızı bulacaksınız. Geleceğin ihtiyaçlarını bir »smile« ile karşılamak için çok sayıda yeterli sebep var.

Keyifle okumanız dileğiyle.

 
ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

»smile« demek, hassasiyet konusuna kalıcı olarak güvenebilmek demektir!
 
Yüksek kaliteli iş parçaları sadece mükemmel takımlarla imal edilir. Bunlar dikkatlice ölçülmeli ve ideal bir şekilde ayarlanmalıdır. Bu ise sadece ayar ve ölçüm cihazı μ (mikron) hassasiyetiyle çalıştığı takdirde gerçekleşir. Bu nedenle, ZOLLER-»smile« sadece en iyi bileşenleri kullanır. Örneğin THK kızakları, Heidenhain ölçüm sistemleri veya Bosch/Festo pnömatik aksam. Ölçüm cihazlarına özel geliştirilmiş hafif metal alaşıma bağlı üstün konstrüksiyonu sayesinde kalıcı olarak hassasiyete güvenebilirsiniz ve yüksek parça kalitesiyle garantili müşteri memnuniyeti elde edersiniz. ► Şimdi sipariş edin!!
eri aktarımı kolaylaştı
 
»smile« ile makine arasında veri aktarımı için bugün çok sayıda yöntem var: verimli bir çözümü buradaki videoda görebilirsiniz!  Kolay, prosese bağlı kalınarak ve »zidCode« (ZOLLER kimlik kodu) yardımıyla ağ bağlantısı olmadan. İş akışı gayet basittir: Takımlar ZOLLER ayar ve ölçüm cihazında ölçülür, tüm veriler bir karekod ile şifrelenerek bir etiket üzerine basılır. Ardından bu karekod sadece okuyucu ile taranır, veriler otomatik olarak CNC makinesinin kumanda sistemine aktarılır; böylece, elle veri girişi ve yazım hataları ortadan kalkar.devamını okuyun
ize uygun olan modeli seçin!
 
Temel donanım seçeneğinde »smile« 13 inç monitör ve standart takımları hızla ve kolayca ölçme ve ayarlamayı sağlayan tüm fonksiyonlara sahiptir ve böylece küçük ve orta büyüklükte parti üretimine uygundur. 24 inç monitörlü donanım seçeneği ayar, ölçme ve kontrolden takım yönetimine kadar tüm yelpazeyi kapsayarak kapsamlı ve kompleks üretim gereksinimleri ile ilgili kumanda sistemini içerir.
solutions – Her şey tek bir elden
 

►»smile«

►»venturion 450«

►»redomatic«

►»roboset 2«
 

►»pomBasic«

►»hobCheck«

►»threadCheck«

►TMS Tool Management Solutions
► Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.