Üretimin geleceği „elinizin altında“ – yeni »venturion 450« sadece ergonomik tek elle kumanda kolu »eQ« ve güçlü görünümüyle öne çıkmıyor...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın ,

Üretimin geleceği „elinizin altında“ – yeni »venturion 450« sadece ergonomik tek elle kumanda kolu »eQ« ve güçlü görünümüyle öne çıkmıyor, her şeyden önce geleceğin ağ bağlantılı üretim sistemini de beraberinde getiriyor!
 
Böylece, „smart factory“ (akıllı fabrika) hedefine giden adımları ZOLLER ile gayet sakin bir şekilde atabilirsiniz.
 

Bu bağlamda hepinizi saygı ile selamlıyoruz

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi
 


Ayar & ölçüm
Elinizin altında! Yeni »venturion 450«

Yeni tasarımlı birinci sınıf ayar ve ölçüm cihazı maksimum ergonomi, güçlü görünüm ve üretim prosesine entegrasyon ile öne çıkmaktadır.  ► Video ► Ürün detayları!
Ayar & ölçüm
Mükemmelliğin kaderi veya evrimi
 
1988’de ilk ürünün doğduğu andan itibaren sıkça kopyalandı, hiç ulaşılamadı ve bugüne kadar kullanıcı dostu tasarımın anası oldu: ZOLLER tek elle kumanda kolu. Ergonomik ve hızlı (quick), yeni »venturion 450« üzerindeki »eQ« tek elle kumanda kolunun adı buradan gelmektedir. Bu kol sadece yeni bir görünüm kazanmadı, aynı zamanda üzerine kendine özgü bir fonksiyon verilebilen pratik bir tuş eklendi. Böylece sık kullanılan uygulamalar daha hızlı ve konforlu bir şekilde yürütülebilmektedir.
Ayar & ölçüm
Takım verileri kontrol altında
 
Geleceğin ağ bağlantılı üretim sistemine hazır: Akıllı yazılım ve en yüksek güvenlik standartları sayesinde ayar ve ölçüm cihazından makineye kadar proses güvenliği garanti edilmiş olur. Makineye takım verilerinin güvenli aktarımı üreticiden bağımsız olarak etiketten son işlemciye kadar güvenilir bir şekilde farklı yollardan gerçekleştirilebilir. RFID teknolojisi mutlak güvenliği garanti eder. Burada ayar ve ölçüm cihazı üzerindeki takım tanıma ünitesi yardımıyla geometrik veriler (mevcut takım verileri) diğer kumanda sistemine yönelik bilgilerle birlikte RFID çipi üzerine kaydedilir ve takım tezgâhı tarafından otomatik olarak okunur. ► Ürün detayları!
solutions – Her şey tek bir elden
 

►»smile«

►»venturion 450«

►»redomatic«

►»roboset 2«
 

►»pomBasic«

►»hobCheck«

►»threadCheck«

►TMS Tool Management Solutions
► Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.