Takım verilerinizi önayar konumundan makineye güvenli bir şekilde...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın ,

Takım verilerinizi önayar konumundan makineye güvenli bir şekilde aktarmak ve veri girişi sırasında zamandan %45 tasarruf etmek ister miydiniz? Nasıl yapılacağını görmek için hemen »zidCode« ile Veri İletimi için Basit Çözümler adlı bu videoyu izleyin!

Standart takımlara ilişkin basit ve hızlı yeni ölçüm ve önayar seçenekleri ve önayar konumu ile takım yönetimi çözümlerini etkili biçimde birleştirerek takım veri yönetiminde daha fazla şeffaflık sağlamak için okumaya devam edin.


ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi
 

 
Zoller'ı canlı izleyin!
 
 
13  - 17 Eylül 2016
AMB 2016
Salon 1, Stand G72
Stuttgart, Almanya

Tüm etkinlikleri burada bulabilirsiniz.
 

Software Solutions
Yeni Video: »zidCode« ile Veri İletimi için Basit Çözümler
Takım tanımlama ve veri iletimi için etkili çözüm! »zidCode« (ZOLLER tanımlama kodu) kullanarak veri iletiminin — bir ağ bağlantısı olmasa dahi — ne kadar basit ve güvenli olduğunu izleyin. İşlem çok basittir; takımların ölçümü ZOLLER önayar konumunda ve ölçüm cihazında yapılır ve ardından tüm veriler kare koda dönüştürülerek bir etiket üzerine basılır. Kare kodu okuyucuya okutun ve otomatik olarak CNC makinesinin kontrollerine aktarın — manuel veri girişi ve yazım hataları ortadan kalkmış olur.
Tool Management
4.0: »digitalTwin« yazılım modülü için hazır
 
İşletmenize Endüstri 4.0'ı getirerek imalatçı firmalara makineleri için gerçek, birinci kalite takımlar sağlanırken aynı zamanda üretim planlaması için bu takımların dijital ikizleri de sağlanmış olur. »digitalTwin« yazılım modülü ile artık müşterileriniz için hem tescillenmiş kaliteye sahip bire bir gerçek takımlar sağlayabilir, hem de bunların DIN 4000'e uygun „dijital ikizler“ini sağlayabilirsiniz.
 
Ayar & Ölçüm
Yeni »pilot 1.0«: Aramıza yeni katılan profesyoneller için

Yeni görüntü işleme teknolojisi »pilot 1.0« standart takımları hızlı ve kolayca ayarlamak ve ölçmek için tüm fonksiyonlara sahiptir. Örneğin, 'Otomatik kesici formu ve ölçüm aralığı tespiti', »compass« navigasyon sistemi, 'Projektör fonksiyonu ve kesim kenarı denetimi' ve takımlarda gerçek etkili ölçüleri belirlemek için »cris360°« (circular-response-image-sampling) yazılım işlevi. Kameranın görüş alanındaki ölçüm sonuçlarını gerçek zamanlı olarak görüntüleme işlevi ve işletmeye uygun cihaz sürümü sayesinde kolay işletim avantajından faydalanın.
 
► Şimdi teklif alın!
Software Solutions
Temel Yararlar

Birinci makineden gelen profesyonel takım ayarının işe yaradığı çok açık. Herhangi bir operatör makinede üretim yapılırken hızlıca ve kolayca takım ayarı ve ölçümü yapabilir, böylece bir sonraki sipariş için hazırlıkları da tamamlamış olur. Bu sayede başlangıçtan itibaren makineleri durdurmaya gerek kalmadan optimum parça üretimi sağlanmış olur. Bu özellik TMS Takım Yönetimi Çözümleri ile birleştirildiğinde başka bir yarar daha sağlamaktadır: tüm veriler merkezi veri tabanında bulunur — takım oluşturma işleminden fiili verilerin makine kontrollerine aktarılmasına kadar. Bu da önayar konumundan makineye güvenilir veri iletimi sağlanmasını garanti eder, hiç bir manuel veri girişine gerek kalmaz. Takım yönetiminden veri iletimine, sürecin tamamında kağıt kullanılmaz ve en yüksek işlem güvenliği gereksinimleri karşılanır.  Ve bir diğer kazancınız ise, her parçada daha da hızlı hale gelir.
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
► Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.