Endüstri 4.0'ın hedefi birbirine bağlı akıllı imalat prosesleriyle rakiplerinizle aranızdaki farkı açmanızı sağlamaktır...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

Endüstri 4.0'ın hedefi birbirine bağlı akıllı imalat prosesleriyle rakiplerinizle aranızdaki farkı açmanızı sağlamaktır. Bu sürece optimum biçimde nasıl hazırlanabileceğinizi ve ZOLLER ile hangi çözümleri imalatınızda şimdiden hayata geçirebileceğinizi videomuzda seyredebilir ve buradan okuyabilirsiniz.


ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

 
Tool Management
Video: Güvenli veri alışverişi

Videoda: FANUC makinesi, ZOLLER ayar ve ölçüm cihazı ve takım deposu arasındaki güvenli veri alışverişini görün. Bu sistemler merkezi ZOLLER takım veritabanı z.One üzerinden birbirlerine bağlıdır. SCHUNK hassas takım braketinde bulunan özgün Data-Matrix kodu sayesinde takım net biçimde tanımlanabilir, atanabilir ve verimli biçimde yönetilebilir.
Tool Management
Artık gerçek oldu: güvenli biçimde makinede

Birçok (güvenli) yol makineden geçer. Dünyada çeşitli kumanda sistemlerinin kullanıldığı çok sayıda makine imalatçısı mevcuttur. ZOLLER ile üreticiden bağımsız olarak güvenli veri aktarımı mümkündür: etiketle, RFID çipiyle, post işlemciyle veya birincil imalat yönetim sistemleriyle.
Tool Management
Bir adım önde: Yarının akıllı takımları

Takımları aramak yerine takımlar bulundukları yeri kendileri bildirse iyi olmaz mıydı? Sınır değerleri aşıldığında herhangi bir çarpışmaya mahal vermeden takımlar alarm verse iyi olmaz mıydı? Ya da takımlar kendi parametrelerini doğrudan makinelere gönderebilseydi iyi olmaz mıydı? Tabiki iyi olurdu - ve yakın zamanda da bunlar olacak. TU Darmstadt, akıllı takımların geliştirilmesiyle ilgili Heidelberger Druckmaschinen AG, Siemens AG, Gühring, Haimer ve ZOLLER gibi çözüm ortaklarıyla çalışıyor.
Tool Management
Yeni geliştirildi: Yazılım modülü »digitalTwin«

Taşlama ve bileme işletmelerine veya takım imalatçılarına hitap eden ZOLLER yazılımı modülü »digitalTwin« ile bir takıma ait veriler artık doğrudan ZOLLER ölçüm cihazında oluşturulabilir ve yönetilebilir; bu süreçte DIN 4000 / ISO 13399 yapısı esas alınmaktadır. İmalatçılar böylece hem bire bir gerçek takımlardan, hem de bunların „dijital ikizlerinden“ faydalanır. Ayrıca takımın 2D ve 3D modellerini DIN 4000 / ISO 13399 parametrelerine göre oluşturma imkanı bulunmaktadır. Özellik verileri XML veya CSV formatında neredeyse bütün takım yönetim sistemlerine direkt aktarılabilir.
Tool Management
Temeli sağlam: Merkezi veritabanı z.One

ZOLLER ayar ve ölçüm cihazlarından ve TMS takım yönetimi sistemlerinden oluşan kombinasyon geleceğin fabrikasının temelini teşkil ediyor. Merkezi ZOLLER takım veritabanı z.One üzerinden CAD/CAM ile yapılan çalışmaya hazırlıktan tutun, depolamaya, ayarlamaya, ölçüme ve makineye kadar bir takımın tüm çalışma süreci boyunca bütün takım verileri departmanlara göre organize edilmiştir. Takım verileri fazla zaman almayacak biçimde sisteme yüklenebilir – örneğin Kennametal'den, GTDE'de, Machining Cloud'dan veya Cimsource'dan.
Tool Management
Geleceğe odaklı: Birbirine bağlı çözümler

4.0 çözüm ortağı olarak neden ZOLLER'i tercih etmelisiniz? Çünkü çözümlerimiz mevcut imalat ortamlarına kolayca entegre edilebilir, birbiri içinde kombine edilebilir ve modüler yapıya sahiptir. Bu gelecek perspektifi sayesinde geleceğin taleplerine cevap verebilir ve yatırımınızı güvenceye alabilirsiniz.
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
► Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.