yeni zorlukların üstesinden gelmeye hazır! Yeni yazılım versiyonu...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

yeni zorlukların üstesinden gelmeye hazır! Yeni yazılım versiyonu 1.15 size çok sayıda seçenek sunuyor, örneğin:

- yeni görüntü işleme sistemi »pilot 1.0« ile ekonomik takım ayarına profesyonel başlangıç;
- torna-freze işlemesinde gerçek zaman tasarrufu için „Turning Advisor“;
- »contur« ölçüm programıyla doğru takım konturu tespiti için daha fazla seçenek.
 
ZOLLER TMS Tool Management Solutions'un yeni 1.15 ana versiyonuyla seri envanterden tutun münferit bileşenlere kadar birçok şey mümkündür – sistematik takım yönetimi ve Endüstri 4.0 prosesleri için temel niteliğindedir.

Sürüm 1.15 hakkında daha fazla bilgi - Bu ve diğer birçok kullanışlı özellikleri yararlanın.

ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi
 

 
ZOLLER'i canlı tecrübe edin:
 

GrindTec 2016
Mart 16-19, 2016
Augsburg, Almanya
 

Ayar & Ölçüm
Yeni! “Turning Advisor“ ile ciddi zaman tasarrufu
Yeni „Turning Advisor“ yazılım fonksiyonu torna-freze istasyonlarında farklı takım konumlarını ölçüm adaptörleriyle, montaj durumlarıyla, sayaç üniteleriyle ve kesim sistemleriyle tanımlama imkanı sunuyor. Torna makinesinde her durumun üstesinden gelmek için ayar ve ölçüm cihazında sayısız adaptör kullanmaya gerek kalmaz – bu da ciddi bir zaman tasarrufu sağlar.
 

 
Ayar & Ölçüm
Yeni »pilot 1.0«: Profesyonel amatörler için

Yeni görüntü işleme teknolojisi »pilot 1.0«, standart takımların hızlı ve kolay ayarlanması ve ölçülmesi için gereken bütün fonksiyonlara imkan verir. Örneğin „Otomatik keski şekli ve ölçüm aralığı tespiti“, navigasyon sistemi »compass«, „projektör fonksiyonu ve keski bakımı“ ve takımlarda gerçek etkili ölçüleri belirlemek için »cris360°« (circular-response-image-sampling). Kolay kullanımdan, kamera alanında ölçüm sonuçlarının gerçek zamanlı gösterimden ve atölyeye uygun cihaz uygulamasından siz de faydalanın.
 
► Şimdi teklif alın!
Kontrol & Ölçüm
Yeni: Doğru takım konturu tespiti için daha fazla seçenek

28 „Radyüs konturu“ ölçüm programıyla ZOLLER, tam ve köşe radyüslerini otomatik olarak tespit eden ve keskiye ait tüm kontur seyrini grafik biçiminde değerlendiren bir yazılım çözümü sunuyor. Kontur bu süreçte münferit ölçüm noktalarına bölünür ve fiili radyüs için bir ortalama değer hesaplanır. Radyüs tüm açılı segmentler üzerinden doğru ölçülür ve değerlendirilir. Özellikle gömmeli takımlar için ilave bir eğim açısı girilebilir; böylece radyüsün doğru tanjant noktası otomatik olarak değerlendirme için kullanılır.
Kontrol & Ölçüm
Takımları ekonomik olarak bilemek

Bileme prosesi de artık ekonomik yapılabilir – yeni ZOLLER yazılım modülüyle aşınma ölçümleri için bu artık mümkündür. Üniversal bakım cihazı »pomBasic« bu yeni „bileme modülünün“ yardımıyla »pomSoft« ölçüm cihazı yazılımında artık talaşlı imalat yapan takımlarda bütün aşınma ölçümleri için „dijital ölçüm kumpası“ olarak da kullanılabilir. Taşlama prosesinden önce takımlar aşınma bakımından kontrol edilir ve ölçülür, aşınma belirtileri ilgili palet yerine atanır; böylece sonraki bileme prosesi için işleme temeli olarak kullanılabilir. Veriler doğrudan makine kumandasına aktarılır ve sadece gerçek aşınma belirtileri bilenir!
Tool Management
Envanter – Endüstri 4.0 temeli

ZOLLER TMS Tool Management Solutions'un yeni 1.15 ana versiyonuyla seri envanterden tutun münferit bileşenlere kadar birçok şey mümkündür. Tüm üretim prosesi boyunca takımlar ve münferit bileşenler münferit gösterilebilir, ayrıntılı bilgiler kaydedilebilir ve geriye dönük takip edilebilir. Bileşenlerin seri numarası esas alarak yapılan bu net tanımla takımlarda ciddi bir şeffaflık sağlar ve sistematik takım yönetimi ve Endüstri 4.0 prosesleri için temel teşkil eder.
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.