Her başlangıç zordur - yoksa öyle değil mi? Başlangıçlar bazen beraberinde zorluklar getirir! ZOLLER ile başlangıçlar zor değil ....

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

Her başlangıç zordur - yoksa öyle değil mi?

Başlangıçlar bazen beraberinde zorluklar getirir! ZOLLER ile başlangıçlar zor değil – yazılımlarımızın modüler yapısı sayesinde küçük başlayabilir, işlerinizin büyümesiyle birlikte yazılımınızı genişletebilirsiniz! Bu bültende, ayar cihazınızı takımlarınızın veri girişi için şimdiden nasıl kullanabileceğinizi okuyun; bunun için sistematik bir takım idaresine başlamanız yeterli, daha sonra adım adım geliştirebilirsiniz. Buna başlarsanız kesinlikle kârlı çıkarsınız.


ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

Ayar & ölçüm
Dahası da var

Üretiminizde bir ayar ve ölçüm cihazı kullanıyorsunuz, ancak bir takım yönetim sistemi kullanmıyor musunuz? Ayar ve ölçüm cihazınızdaki »pilot 3.0« görüntü işleme sisteminin ihtiyacınıza göre yapılandırılabilen takım kütüphanesi ile kendi takım yapınızın görüntüsünü kopyalayabilir ve böylece artan taleplere cevap verebilirsiniz. Verimli bir takım yönetimi için altyapınızı oluşturun: Takımlarınızı ve takım bileşenlerinizi ölçüm parametreleri, ürün numaraları, toleransları ve grafikleri ile birlikte lokal ölçüm cihazı kütüphanenizde kaydedin. Anında donatım sürelerinin kısalmasından ve daha yüksek proses emniyetinden faydalanacaksınız.
Tool Management
Siz de başlayın - başlamak çok kolay
 
Çok sayıda takım kullanıyorsunuz, ancak henüz veri girişi yapmadınız mı? Biraz emek sarf etmek gerekse bile, verilerin birçoğu zamandan tasarruf ederek hızlı bir şekilde bulut üzerinden import edilebilir. Örneğin MachiningCloud, NOVO veya ToolsUnited portallarından veriler doğrudan veya import dosyası ile veri tabanınıza yüklenebilir. Hoffmann'ın takım kataloğunun e-Shop'undan bileşen verilerinizi indirebilir ve DIN 4000 bilgileri ile grafikleri ZOLLER veri tabanınıza kaydedebilirsiniz. Ardından import ettiğiniz takım verilerini takım yönetim sisteminizde yönetebilir, bunlardan takımlar oluşturabilir ve CAM sisteminize ilebilirsiniz.
Tool Management
Bir bakışta ilgili üretim verileri
 
Daha fazla şeffaflık mı istiyorsunuz? TMS Tool Management Solutions'un "Parça yönetimi" modülüyle münferit parçalarınızın ve yapı gruplarınızın üretime dair verileri hakkında hızlı bir genel bakış elde edersiniz. Parçalara ve ürünlere ayar sayfalarının atanmasıyla imalat için gereken donatım süreleri belirlenebilir. Tek bir fare tıklamasıyla hangi parça için hangi takım bileşenlerine ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz. Parçalara özgü takım verilerinin merkezi veritabanında toplanması sayesinde tüm imalat adımları hakkında şeffaflık elde edersiniz.
 
»  Takım yönetimi hakkında daha
fazla bilgi edinin!
Kontrol & ölçüm
Bilgi sahibi olun: Bileme diskleri için yeni yönetim aracı!
 
Sadece takımlar değil, bileme diskleri de artık ZOLLER ile verimli biçimde yönetilebilir ve ölçülebilir. Örneğin flanş ofseti ve köşe radyüsü gibi bütün bileme diski parametreleri anlaşılır bir giriş ekranında oluşturulabilir. Bir adet listesinde bileme diski paketi tekrar oluşturulabilir biçimde belgelenmiştir. FEPA normuna göre münferit bileme diski tipleri için olan ölçüm makroları standart olarak bulunur. Depo sistemlerine bağlanma imkanı sayesinde stok durumu her an için görülebilir.
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.