Çizimden hazır parçaya kadar üretim prosesi boyunca rahatlık!...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

Çizimden hazır parçaya kadar üretim prosesi boyunca rahatlık!

Bu bültende takım ölçümünün ne kadar kolay olabileceğini ve ZOLLER çözümlerinin sorunsuz bir şekilde üretim sürecinize okuyun. Videoda ZOLLER çözümlerinin çifte avantajını görün – Ayar ve ölçüm cihazı ve verimli takım yönetimi kombinasyonunda.

ZOLLER ekibi adına

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

Régler & mesurer
Pozitif bakış açısı

Profesyonel takım ayarı ve ölçümü işte bu kadar kolay olabilir! ZOLLER ile takımlarınızı hızlı ve kullanıcıdan bağımsız ölçebilirsiniz. Sadece »smile« başlangıç modeliyle değil, aynı zamanda en karmaşık ölçümler bile ZOLLER üniversal ölçüm makineleriyle kullanıcıdan bağımsız ve aynı doğrulukta protokollendirme özelliği dahil tek tıkla gerçekleşir. Avantajları: Güvenli ve hassas ölçümler, düşük kullanım bilgisi gereksinimi, belgelendirilmiş kalite.

 
Tool Management
Birbirine bağlı, entegre, proses açısından güvenli
 
Dünya çapında, doğrudan ZOLLER veritabanından takım verileriyle çalışan 18.000'in üzerinde makine kullanımdadır. Çünkü ZOLLER ürünleri otonom çözümler değildir; aksine amaçları üretim prosesini optimum hale getirmektir. ZOLLER ayar ve ölçüm cihazının makineye kumandaya uygun veri çıktısı için ZOLLER format jeneratörü, tüm makine ve kumanda üreticileriyle ilgili 100'den fazla çıkış formatına sahip bir kütüphane içerir. Kullanıcılar bu formatları direkt kullanabilir. ERP ya da pano ve lift sistemleri gibi diğer tüm yabancı sistemler de sorunsuzca entegre edilebilir. 20'den fazla CAM bağlantı noktası tüm takım bilgilerine konforlu bir erişim sağlar.

 
Tool Management
Daha fazla ölçülebilir verim sağlayan ekip

Bir ayar ve ölçüm cihazının kullanılması hemen kendini gösterir – daha kısa donatım süreleri, az sayıda makine durması, daha az fire. Verimli bir takım yönetimiyle kombine edildiğinde ise takım arama sürelerinin kısalması, hatasız veri aktarımı ve takım potansiyelinin tamamından faydalanılması sayesinde daha fazla tasarruf potansiyeli elde edilir. TMS PLUS kullanımının nasıl fayda sağladığını buradaki videoda görün. Bu güçlü kombinasyon sizin en büyük ARTINIZ: seri bir proses çözümü için – basit takım sisteminden tutun makine kumandasındaki fiili verilerinin aktarılmasına kadar.
Tool Management
YENİ: TMS forumu

ZOLLER, dünyanın 49 ülkesinde satış, servis ve destek hizmetiyle temsil ediliyor. ZOLLER, tüm TMS müşterileri için artık ilave bir hizmet olarak bilgi alışverişinin yapıldığı bir platform sunuyor. Burada müşteriler, uygulamada takım yönetimi için bilmeleri gereken her şeyi bulabilir ve çok sayıda destekleyici videoya, indirilebilir dokümana, ipucuna ve TMS Tool Management Solutions ile ilgili sorulara kapsamlı şekilde erişebilir. Ayrıca, moderatörler tarafından yönetilen bir forumda tecrübeli çalışanlardan yardım alabilirsiniz. Platformumuzu kullanın, sorularınızı sorun ve »» hemen buradan kaydolun!
Tool Management
İndirdiniz mi?
 
BRONZE, SILVER, GOLD – Her yazılım paketi için uygulama mağazasında uygun uygulamayı bulabilirsiniz. Böylece rahatça, istediğiniz zaman her yerde takım verilerinize erişebilir ve depo kayıtları yapabilir ve bekleme sürelerini veya değişim nedenlerini tespit edebilirsiniz. Tıpkı iPhone veya iPad'inizden alışkın olduğunuz gibi kolay ve sezgisel kullanım.
 
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
 

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.