Takım verileri "to go" – ve uygulamada Endüstri 4.0 yönünde büyük bir adım...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

Takım verileri "to go" – ve uygulamada Endüstri 4.0 yönünde büyük bir adım: Bu haber bülteninde yen TMS uygulamasıyla takım verilerinize her zaman ve her yerde nasıl erişebileceğinizi öğrenin.

TMS Tool Management Solutions ile güncel seçenekler hakkında genel bir bakışı yeni broşürümüzde bulabilirsiniz.

İster takım verilerine mobil erişim olsun, ister takım tanımlama yazılımıyla veri aktarımı ya da Endüstri 4.0 ile ilgili başka talepler olsun, gelecek odaklı çözümler söz konusu olduğunda ortağınız biziz.

ZOLLER ekibi adına size selamlarımızı sunuyoruz
 

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

 

Tool Management
Yeni: Takım verileri "to go"
 
Yeni ZOLLER uygulamasıyla istediğiniz zaman istediğiniz yerden takım verilerinize rahatça erişebilirsiniz. BRONZE, SILVER, GOLD – Her yazılım paketi için uygulama mağazasında uygun uygulamayı bulabilirsiniz. Bu yazılım paketleri ile ana verilere, grafiklere, depolama bilgilerine ve birçok başka takım bilgisine mobil şekilde erişilebilir. iPhone veya iPad üzerinden depo rezervasyonu yapılabilir ve bekleme süreleri veya değişim nedenleri belirlenebilir. iPhone ve iPad kullanıcılarının alışkın olduğu gibi net bir şekilde gösterilmiş ve kullanımı kolay. Uygulama, firmanın kendi içindeki W-LAN'da veya internete erişiminin olduğu herhangi bir yerde çalıştırılabilir.
Tool Management
Yeni: TMS broşürü mevcut

Yeni Tool Management Solutions broşürü çıktı: Yeni fonksiyonlar, kabul görmüş çözümler ve verimli takım organizasyonu hakkında bilginiz olsun.

»  ePaper içinde gezinin!
Tool Management
Bunları biliyor muydunuz?

Takımda bulunan bir RFID çiple bu takımın yapmış olduğu işi ZOLLER ayar ve ölçüm cihazında tespit edebilir ve TMS bekleme süresi yönetimi yardımıyla analiz edebilirsiniz.
 
Oluşturulan her takım kademesinin hem kalan bekleme süresi, hem de uyarı sınırları kontrol edilebilir ve net biçimde istatistik fonksiyonunda gösterilebilir. Süresi dolan veya hasarlı her takım kademesi için bir değişim nedeni kaydedilebilir, bu da ayrıca istatistik fonksiyonunda protokole dökülür. İlgili istatistik, tabii ki mobil şekilde TMS uygulaması üzerinden de görülebilir. Bunun anlamı: yüzde yüz bekleme süresi ve maliyet kontrolü, optimum takım kullanımı ve proses denetimi!
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet/genius«
       

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

ZOLLER videolarını buradan seyredin: www.youtube.com/zollertv

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.