İstanbul'da heyecan verici ve başarılı bir fuarı geride bıraktık. Bu haber bülteninde yeniliklerimizi bir...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,

İstanbul'da heyecan verici ve başarılı bir fuarı geride bıraktık. Bu haber bülteninde yeniliklerimizi bir araya getirmek ve piyasada kullanılan ürün çözümlerimizi tanıtmak istiyoruz. Yeni başlayanlar için takım denetimi, iş parçaların oldukça karmaşık düzeyde 3D olarak dijitalleştirilmesine, her duruma uygun proses emniyetli veri aktarımından, yeni CAM Interface gibi çeşitli uygulamalara yönelik çözümleri sizin için bir araya getirdik.
 
Uygulamada kalitesi test edilmiş, dünya çapında yine lider ve şimdi de yeni tescilli markasıyla: Düğmeye basılarak standart takımların tam otomatik ölçülmesini sağlayan ZOLLER »elephant« teknolojisi.
 
Piyasada test edilmiş veya yeni geliştirilmiş. Her durumda üretiminizde daha fazla ekonomiklik için çözümlerimiz sizi bekliyor. Buna güvenebilirsiniz.


ZOLLER ekibi adına size selamlarımızı sunuyoruz


Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi
 

 
MAKTEK 2014 fuarında bizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz


 
Uygulamaya yönelik çok sayıda gösterim ve bağımsız uzmanların tartışmaları ile heyecan verici bir fuarı geride bıraktık. Verimli araç yönetimi, ön ayar ve ölçüm teknolojileri ve de otomasyon çözümlerimize gösterilen yoğun ilgi, beklentilerimizin de ötesine geçmiştir. ZOLLER ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder ve sizi mağazalarımızda görmeyi beklediğimizi belirtmek isteriz.
 
Ayar & ölçüm
Başlangıç sınıfında dahi takım denetimi
 
Ayar ve ölçüm cihazı »smile« şimdi de takım denetimi özelliği ile karşınızda. Küçük ölçekli taşlama ve bileme işletmeleri için basit ve hesaplı bir başlangıç çözümü veya ideal bir ikinci cihaz. Artık tüm standart ölçüm fonksiyonlarının yanında kontürlerin, radyüslerin, açıların ve mesafelerin, aksiyel ve radyal kontrolünü ve de üst kamera ile aşınma  denetimini   ile daha fazla kontrolü daha hızlı ve doğru yapabilirsiniz. »smile« cihazının kolay kullanımı tüm uygulamalara hızlı ve güvenli girişi garanti eder.

»  Şimdi ürün talep ediniz
Kontrol & ölçüm
»3dCheck« yeni seçenekler sunuyor

Ölçüm sistemlerindeki trend 3D yönündedir. Birçok geometri, neticede sadece 3D ile algılanabilir ve değerlendirilebilir. Yeni altı eksenli CNC ölçüm makinesi »3dCheck« yeni ve gelecek odaklı seçenekler sunuyor: Roundtools ürünlerinde tüm bilinen standart geometriler için kullanımı kolay, tam otomatik bir ölçüm ve değerlendirme süreci. Topografik bir nominal/fiili karşılaştırması ve rastgele kesit düzeyleri, parçaların bir bakışta tamamen değerlendirilmesini sağlar.

»  Daha fazla bilgi edinin!
Tool Management
Yeni CAM Interface bağlantıları

Siparişten, bitmiş parçaya kadar seri veri akışı. Bunu kim istemez ki? TMS Tool Management Solutions sayesinde CAM, takım yönetimi, tezgahlar ve satın alma arasında engelsiz ve seri bir iletişim sağlanır. TMS Tool Management Solutions'un kullanımı kolay Interface bağlantıları artık diğer iki (toplamda 14) CAM sistemi için de mevcut: hyperMill ve Surfcam. CAM kullanıcısı artık sistemden çıkmak zorunda kalmadan doğrudan CAM sisteminden Zoller TMS veritabanına erişiyor! Bunun yanında, yazılım ekranında alıştığı CAM takım yapısını buluyor, bu da çalışma proseslerini ayrıca hızlandırıyor.
 
»  Verimli takım yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinin!
Ayar & ölçüm
Her durum için proses emniyetli veri aktarımı

Tezgahlara proses emniyetli bir veri aktarımının gerçekleştirilmesi ZOLLER'de uzun yıllardır yapılan bir şey. Yeni olan ise  ,üretimde ağ bağlantısı olmadan da bunun yapılabilmesidir. Artık bir özel etiketle DataMatrix-Code üzerinden önceden ölçülen fiili takım verilerini kumandaya uygun olarak INDEX-CNC tezgahına aktarabilirsiniz. Hızlı, otomatik ve hatasız. Özellikle donanım takviyeleri için hesaplı bir çözüm.
Ayar & ölçüm
ZOLLER »elephant« teknolojisi tescilli marka oluyor
 
Ayar ve ölçüm cihazını kolay ve anlaşılır şekilde kullanabilmeniz için yaygın »elephant« teknolojisi 2007 yılından beri size destek sağlıyor. Bu teknolojinin artık resmi olarak marka tescili yapıldı. Teknoloji, bir düğmeye basarak önceden veri girişi yapmadan takımları otomatik ölçme imkânı veriyor. O zamana göre vizyon sahibiydi, yüzlerce kez piyasada test edildi, günümüze kadar geçilemedi.

»  Video : »elephant«
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet«
       

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

ZOLLER videolarını buradan seyredin: www.youtube.com/zollertv

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.