“Kalite tesadüf değildir, daima akıllı bir gayretin sonucudur” - John Ruskin’e...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.
 
Sayın,
 
“Kalite tesadüf değildir, daima akıllı
bir gayretin sonucudur”

 - John Ruskin’e ait bu ifadeyi ilke olarak benimsedik. Kalite bizim bir durum değildir; kalite bizim için yeni zorlukların üstesinden gelmekte günlük motivasyonumuzdur. Sonuç: size gerçek anlamda faydalı olan kalite. Ürünlerimizle nasıl takımlarınızın kalitesini güvence altına alabileceğinizi, şikayetleri önleyeceğinizi ve takım kullanımınızı iyileştireceğiniz konusunda bilgiler içeren bu bülteni sizin için bir araya getirdik.

Keyifle okumanızı dileriz.

Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi


 
     
Kontrol & ölçüm
%100 kusursuz takımlar teslim etmek ve kullanmak

Kaliteli ve protokollü takımları zamanında teslim etmek mi? Bunun nasıl mümkün olduğunu videomuzda görebilirsiniz. ZOLLER, her üretim adımı için takımlarınızın kontrolü ve ölçümü amacıyla atölyeye uygun ve ekonomik bir çözüm sunuyor.

» Videoyu izleyin
Kontrol & ölçüm
Birçok talep – tek bir sistem

Yeni geliştirilen, en son teknolojiye sahip üniversal ölçüm makinesi »titan« ile takımlarınızın kalitesini istediğiniz zaman belgeleyerek güvence altına alabilirsiniz. Tek bir sistemle talaşlı imalat yapan takımların tüm parametreleri için ölçüm işlemlerini ve köşe yuvarlama üretimi %100 kullanıcıdan bağımsız olarak ve hassas biçimde yapabilirsiniz. CNC kumandalı yedi eksen üstün ZOLLER görüntü işleme teknolojisini yardımıyla takımdaki tüm parametrelerin tam otomatik ölçümünü sağlar. Kesintisiz belgeleme ve protokollendirme sayesinde takımınızın kalitesini belgeleyebilirsiniz.
Tool Management
Akıllı yazılım

Tezgah duraklama denetimi: Seri üretimde verimi artırmak amacıyla takımların duraklama sürelerini akıllı biçimde denetleyen bir yazılım modülü. Tezgahtan geri dönen takımları okutma, değiştirme nedenlerini ve ulaşılan bekleme sürelerini tespit etme ve takım veritabanında takım geçmişine atama. Zamanla bu sayede tek bir düğmeye basarak bekleme süreleri hakkında bir özet elde edeceksiniz ve takımlarınızın kullanımını iyileştirme imkanına sahip olacaksınız: Düzenli olarak sorun yaratan prosesleri tanımlayabilir ve bekleme sürelerini optimum hale getirebilirsiniz.
solutions - Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet«
       

»pomBasic«

»hobCheck«

»threadCheck«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

ZOLLER videolarını buradan seyredin: www.youtube.com/zollertv

Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.