Bu yılın sonunda şirketinizin nerede bulunmasını isterseniz? Tüm yılı takım aramakla geçirmek, makine sorunlarıyla uğraşmak, doğru ayarlanmamış takımlardan dolayı kaliteden ödün vermek...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız.

Sayın,

Bu yılın sonunda şirketinizin nerede bulunmasını isterseniz? Tüm yılı takım aramakla geçirmek, makine sorunlarıyla uğraşmak, doğru ayarlanmamış takımlardan dolayı kaliteden ödün vermek... Sonuç: memnun olmayan müşteriler ve çalışanlar demek. Ya da başarılı şekilde pazarda bulunmak mı?

Yüksek kalitede, zamanında ve eşsiz fiyatlara parçalar imal edin. Sonuç mu? Motivasyonu yüksek çalışanlar ve memnun müşteriler. Ekonomik takım ayarından ve takım yönetim çözümlerinden faydalanın.

Bu nasıl mı gerçekleşecektir? Pleidelsheim ve Hannover'deki sunum merkezlerimizde bizleri ziyaret edebilir ve çözümlerimizi yerimizde test edebilirsiniz.Çok mu uzak? Hiç sorun değil,seve seve sizleri firmanızda ziyaret edebiliriz.

»  Şimdi randevu alın!


2014 yılının size sağlık ve başarı getirmesini diliyoruz.

ZOLLER ekibi adına


Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi



 
 

 


Künye: E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201 Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622 Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.