ek hesaplama yapmak faydalıdır! Protip ve küçük serileri ücretli şekilde üreten bir kullanıcının raporuna göre ilk makineden itibaren ek hesaplama yapmak faydalıdır...

Bu e-posta düzgün görüntülenemiyorsa, lütfen buraya tıklayınız..
 
Sayın,

ek hesaplama yapmak faydalıdır! Protip ve küçük serileri ücretli şekilde üreten bir kullanıcının raporuna göre ilk makineden itibaren ek hesaplama yapmak faydalıdır. Bunun dışında profesyonel takım yönetiminin üretimde yenilik için gerçek kapasiteleri ortaya çıkardığını ise bu ikinci rapor gösteriyor.

Her ZOLLER çözümünün hedefi kalıcı bir ekonomik fayda sağlamaktır - tıpkı yeni ölçüm gereci yönetimi veya geleceğin smart factory uygulamasına yönelik yenilikçi otomasyon otomasyon çözümümüz gibi.

Şirketinizde hangi tasarruf potansiyelinin olduğunu kendiniz hesaplayın!

ZOLLER ekibi adına


Murat Tahir Temiz
Türkiye Temsilcisi

 
 

Ayar & Ölçüm: Uygulama örneğinden

Profesyonel takım ayarı faydalıdır - hem de ilk makineden itibaren, diyor René Dobberke; kendisi HE-Zerspanungstechnik'in genel müdürü. Onun ürünlerinde takım değişimi sıklıkla yapılan bir işlem – ZOLLER »venturion« sayesinde sipariş başına olan donanım değiştirme süresini üç saatten 45 dakikaya kısaltabilimiş!

» devamını oku
Takım yönetimi: Uygulama örneğinden

„Bir ZOLLER ayar ve ölçüm cihazına Tool Management Solutions ile yaptığımız yatırım sayesinde tek vardiyada çalışan bir makineden tasarruf ettik. Böylelik üretim süresinden tasarruf ettim ve bir adam daha kazandım“ diyor  Dietmar Dürr; kendisi GDS Präzisionszerspanung GmbH'nin genel müdürü.

»  devamını oku
Takım yönetimi: ZOLLER'in yeniliği
Ölçüm aletlerin kalibrasyon yönetimi

Örn. DIN EN ISO 9001 sertifikasına sahip modern şirketler ölçüm ve test gereçlerinin denetlendiğini belgelemelidir. ZOLLER burada ölçüm aletlerinin kalibrasyon yöntemiyle, bu talebe cevap verebilecek rahat bir sistem sunuyor.

Bu yazılım modülüyle ölçüm ve test aletleri ve kalibrasyon düzenekleri tanımlanabilir ve istenilen kontrol planlarına atanabilir. Kalibrasyon aralıklarının denetlenmesi hem kullanım sıklığına, hem de sabit bir aralığa bağlı olarak mümkündür. Hem dahili, hem de harici kalibrasyonlar gösterilebilir. Ölçüm ve test araçları kendi parçalarına atanabilir ve hem stok verileriyle, hem de sipariş bilgileriyle tamamlanabilir.
Otomasyon: ZOLLER'in yeniliği

Üniversal ölçüm makinesi »genius 3« ve »roboSet« kombine edilerek ZOLLER, yüksek takım dönüşümü olan şirketler için dünyanın en verimli ilk otomasyon çözümünü sunuyor

»  devamını oku
Ekonomik verim hesaplayıcısı

ZOLLER'in çözümleri ekonomik yarar sağlar ve kısa sürede kendini amorti eder. Ekonomik verim hesaplayıcımızı kullanarak şirketinizin tasarruf potansiyelini kendiniz hesaplayın.

»  Şimdi tasarruf potansiyelini belirleyin
ZOLLER – Her şey tek bir elden
 

»smile«

»venturion«

»redomatic«

»roboSet«
       

»pomBasic«

»hobCheck«

»genius«

TMS Tool Management Solutions
»  Ürünlere genel bakışa gitt

ZOLLER videolarını buradan seyredin: www.youtube.com/zollertv
Künye:
E. Zoller GmbH & Co. KG, Ayar ve ölçüm cihazları, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRA 202201
Şahsi sorumluluk: E. Zoller GmbH, Stuttgart, Sicil Mahkemesi Stuttgart HRB 203149, Vergi kimlik no: DE 146132622
Genel müdür: Christoph Zoller, Alexander Zoller, Eberhard Zoller
Şirket adresi: Gottlieb-Daimler-Straße 19, D-74385 Pleidelsheim

Eğer daha fazla bilgi almak istemiyorsanız kaydınızı buradan iptal edebilirsiniz.